SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

Kitabımızı ve projemizi tanıtmak üzere öğrencimiz Ecrin ÖZBAY ile Belediye Başkanımız Sayın Halit DOĞAN'ı ziyarette bulunduk.Başkanımıza kitabımıza ve projemize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

"Yarım Kalan Yazılar" kitabımızı tanıtmak ve projemizi anlatmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR'i ziyaret ettik.Kendisine,projemize verdiği büyük desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

"Yarım Kalan Yazılar" kitabımızı öğrencilerimizle birlikte Kaymakamımız Doç. Dr. Sayın Şükrü YILDIRIMA'a takdim edip projemizi anlattık.

Mrt

Çarşamba Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri tarfından hazırlanan "Yarım Kalan Yazılar" adlı hikaye kitabımız çıktı.Kitabımız diğer kitaplaran farklı olarak hikayelerin tamamının okuyucunun kendi hayal dünyasına göre tamamlaması için bu şekilde tasarlanmıştır.

Ara

Öğrenciler evlerinde bulunan atık malzemeleri getirerek kendi bilsem oyuncaklarını tasarlayıp yaptılar."Geri Dönüşüm" bilincine atıfta bulunarak eğlenmeleri sağlandı.

Ara

Öğrencilerimiz uyum haftasında hem tanıştılar hem de enstrümanlarıyla müzik dinletisi sergilediler.

Ara

Çarşamba Bilim ve Sanat Merkezi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı itibariyle faaliyete geçmiştir.

Ara

Çarşamba Bilim ve Sanat Merkezi logomuz hayırlı uğurlu olsun.